Nieuwe Portacabin

Portacabin 2003 – 2016

 

En daar kwam hij dan in 2003 de PORTAKABIN.

 

Aardige mensen die er ook nog een mooi raam extra in hadden gezet. Spannend was het wel die eerste keer van het transport, zo op de lepels naar het strand! Mooie gele dakrand ook.

 

Vele jaren ging hij mee en stond telkens weer in volle glorie op het strand o.a. door vakkundige reparaties van C. en een prima winterstalling met dank aan P. en B..

 

Nu is het doek gevallen, afgelopen donderdag is hij naar Fort Westoever gebracht waar onze ‘keet’ een nieuw leven wacht in dienst van “de Groene Stek”, die hem inzetten totdat er een vast onderkomen is. Dus als je straks bij het binnenrijden van Den Helder net voor de Burgemeester Visserbrug iets zandkleurigs in het landschap ziet staan dan klopt dat. Wellicht schiet er dan een nostalgische gedachte door je heen, “wat was het een goede keet”! Nu, dat was het ook. Kijk maar eens naar het plaatje hieronder.

 

Maar nu is er het groene wonder; De Nieuwe Portakabin , het is een pracht.

Er is nog wat werk aan te doen, o.a. raam erin, maar met dank aan de inzet van L. is er een prachtig nieuw onderkomen waar we lang plezier van gaan hebben op het strand.

 

Tot op het strand en water!