Woendagavond = Zeilavond

Het leven van de mensen verandert. Met de komst van tal van technologieën die ons leven belachelijk eenvoudig maken vergeet de mens blijkbaar tijd voor zichzelf te maken.

 

DAAR MOETEN WE WAT AAN DOEN!

 

En dat doen we! Naast een groeps-app voor fanatiekelingen en minder fanatiekelingen vinden wij dat er meer momenten in het leven geroepen moeten worden om het ruime sop te kiezen. Omdat veiligheid voorop staat hebben veel van onze leden de voorkeur samen het water op te gaan. De afgelopen jaren is gebleken dat het prima mogelijk is om op 17.00uur op het strand te staan en voor het donker weer veilig thuis te zijn. Er is een vast gegeven, bij minder geschikt weer is er meer tijd voor gezelligheid en omgekeerd.

 

Woensdagavond is er al een vast koppeltje, wie kiest nog meer het ruime sop? Zet m standaard in je agenda!