Winterseizoen

Het winterseizoen is weer begonnen!

 

Gelukkig hoeft niemand stil te zitten, want over een paar maanden mag de catamaran al weer het strand op. En dan wil je natuurlijk zonder problemen het ruime sop kiezen. Met andere woorden: tijd voor onderhoud!

 

Vergeet niet de zeillatten te ontspannen en alle kabels en lijnen even kritisch te bekijken. De rompen in de wax te zetten, alles afspoelen, en droog en vorstvrij op te bergen. 

 

Gelukkig heeft de ANWB een mooie site met filmpjes en informatie zodat je een goede handleiding heb voor het correct opslaan en het repareren van je catamaran. https://www.anwb.nl/water/boten/onderhoud

 

Misschien heb je ook tijd om foto's en verhalen van leuke momenten van afgelopen jaar of grootse plannen van komend jaar te delen op dit blog.

 

Tot snel!